2022 egyik legérdekesebb utcai versenyére készülünk szeptemberben. Ahogy majd a versenykiírásban is olvashatod, lesznek gyerek, és felnőtt távok, és a terepakadály futás sem marad majd el.

Miért lesz különleges? Mert hazánk egyik legszebb városában, annak is a történelmi belvárosában fogtok majd futni.

Aztán a távok is egy kicsit különlegesek lesznek, mert nem csak a kezdőknek készülünk egy jó kis Easy távval, hanem egy felpörgetős 10 km részese is lehetnek azok, akik szeretik az extra kihívásokat.

A Down Hill pedig azoknak lesz "élmény" a maga majdnem 3 km-vel, akik eszméletlen tempóban szeretnének a Mecsek tetejéről lerohanni a célba.

És talán az egyik legnagyobb meglepetést a Zsákba Macska táv fogja számotokra kínálni. Hogy miért? Mert a távot mérföldben fogjuk meghatározni, és csak ha már teljesítetted, tudod meg a pontos mennyi is volt. Hozzávetőlegeset + - 5 mérföldes pontossággal azért megadjuk. Ez a táv milyen pályán lesz futható? Talán aszfalt, talán nem, talán hegy és talán völgy. Talán minden amit leírtam, de az is lehet csak egy sima körpálya lesz, mint az Easy és az Üldözéses 10-es. Aki ismer, azért tudja mire számíthat. Nevezzetek bár melyik távra, legyen az a délelőtti , vagy a délutáni versenyszámok bármelyike, mi megköszönjük, hogy szeptemberben velünk tartasz.