Már az első brutáMECSEK alkalmával is gondolunk a kezdő felnőtt, és a 12 évesnél idősebb brutálosokra is. Megépítjük számukra a brutálMECSEK Standart 3+  pályát, ami a táv hosszban lesz csak könnyebb, az akadályok számukra sem felüdülést fognak hozni. És mivel  nem fogjátok pontosan tudni az akadályok számát, és a pálya pontos hosszát, ezért bár mire készülhettek... a 12-16 év közöttiek csak a brutálMECSEK Standart 3+-on indulhatnak.

Aztán marad ( na nem mindenben ) a brutálMECSEK Prémium 6+ a  16 éven felülieknek. Itt valami hasonlóra számíthattok mint a kisebb táv résztvevői. De itt sem árulunk már el semmi pontosat. Lesz ami lesz...

Az is biztos, hogy a pálya kicsit különleges, kicsit durva lesz ( na jó, nagyon). Olyan pályaépítő csapatot verbuváltunk a már megszokott brutálos csapattal együtt, akiknél a fő cél a Te határaidnak a feszegetése.

A versenypálya kialakításában ismét hatalmas erőket mozgatunk meg.  

Brutális domb, és még rengeteg nehézség, sok meglepetés.  Ha most mindent felfedünk, akkor mi lesz a meglepetéssel?? Összesen sok akadály lesz, vagy nagyon sok, de ami biztos, hogy nagyon sokkszor fogsz sírva fakadni, mint eddig. A fent felsorolt akadályokon kívül a maradék párat csak a versenyen fogod megtudni. Ne izgulj. Szinte biztos, hogy megrázó, brutális élményben lesz részed !!!!!

Ezen a versenyszámon csak 16 évét betöltött versenyzők indulhatnak. A kiskorúak csak szülői engedéllyel rajtolhatnak el, számukra csak a szülő veheti át a rajtszámot, és a szülői beleegyezés a nevezés megtörténtével, az adatkezelési szabályzat és a versenyszabályzat elfogadásával válik érvényessé.


Készülj...... Figyeld a kiírást. Magas létszám esetén futamokat indítunk, vagy a nevezést lezárjuk. Ha szeretnél beférni a csapatba, akkor nagyon gyorsnak kell lenned. A nevezés 2022.01.22. 22. órakor indult.

Neveztél???.....

 Na ha igen, akkor üdvözöllek az őrült futók klubjában.

 Bár még csak a kiírást tanulmányozod, hogy vajon mi is lehet ez az őrület, de aki már gondolatban feltételezi magáról, hogy meg próbálná, vagy talán meg tudja csinálni, az lehet, hogy NEM normális! ?

Ne ijedj meg! Én is ebbe a csapatba tartozom. 

Na, ugye. 

Tudod, hogy milyen nagyon jó érzés egy nem hétköznapi futóversenyen részt venni?? BRUTÁLIS!!!!  Amikor a füledtől a farkadig minden csupa s.. r, és csak a fogaid világítanak a feketére varázsolt arcodon. Vagy még azok sem. Amikor a cipődből több vizet, vagy homokot, vagy sarat öntesz ki, mint amennyi a gödörbe maradt, és négykézláb, szinte könyörögve mászol ki a pocsolyából. Ha a dombfutás számodra élvezetet jelent, akkor most majd ezt is átértékeled. Na meg az egész életed.

A táv minimumok (de lehet több, sőt...) sulisBRUTÁL kb1km, brutálMECSEK Standart  3 + km, vagy a brutálMECSEK Prémium 6+ kili  vagy több (hát több) lehet  1...2, vagy több körön keresztül. Az akadályok száma számtalan.....

Nem elijeszteni akarlak, csak felkészíteni.

Sokan kérdeztétek ....Lehet erre felkészülni?  LEHET!!  Ha  környékbeli vagy, szívesen látunk az edzéseinken. Ott már a verseny előtt is részese lehetsz egy - két "finom"ságnak. ( az edzések időpontjáról telefonon érdeklődj, vagy figyeld a facebook oldalunkat)

Itt az ideje, ha már eddig eljutottál az olvasásban,hogy egy- két apróságot eláruljak. Na, nem mindent. Sőt.... fentebb olvashatod, ami tuti. Lassan fogod megtudni  milyen kínok várnak Rád. Lassan.... a futás közben a helyszínen.

Tehát még egyszer..nagyon sok akadály lesz, + egy vagy pár kör.

Ugye mondtam, hogy nem lesz egyszerű. Pedig még csak olvasod. Tudom lesznek olyanok is, akik rengeteg akadályfutáson vesznek részt az országban, és a határainkon túl is. Na ezt a pályát ne hasonlítsd egyikhez sem...de remélem futni akarod, és fogod is!

 Szóval leírom még egyszer, ne hogy azt mond a végén......Te erre nem készültél : sok AKADÁLY lesz, rengeteg szint, és van olyan is, hogy többször megyünk át egy- egy akadályon az egy, kettő, vagy három kör alatt.( fogalmunk sincs nekünk sem, hogy hány kör lesz) De több akadály olyan NEHÉZ, hogy csak egyszer kell megcsinálni. Ugye, hogy lehet valaminek örülni?

És mielőtt felteszitek a kérdést, hogy mi a nehéz ebben? .....MINDEN....akkor ok? A többi akadályt a versenyen, vagy a Facebookon fogod megtudni, vagy nem. Ne izgulj!!! Szinte  brutál biztos, hogy rengeteg meglepetésben  lesz részed !!!!!

Tehát figyeld a kiírásainkat, mert folyamatosan ébresztünk rá, hogy akkor is itt a helyed, ha a barátod, barátnőd, anyukád, de még az ellenséged is azt mondja: NE!!!!

Nevezz minél előbb, mert csak korlátozott hely van a rajtnál. Nagyon brutális majdnem  több mint ????? km lesz, amit terveink szerint a MecsekRun "utcai" távjai után valamikor délután három körül-kor indítunk. (Természetesen pontosan a kiírás szerint!!!!)

 Ha a brutálMECSEK-en nem hagyod el a futógatyád, és lefutottad délelőtt is az egyik hosszabb távot, akkor már csak az ajándékot kell átvenned..  Olvasd el a versenykiírásban részletesebben